برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا فکر کنم این حرف یکم نا حقی باشه مدیران همه بچه ها رو سطح علمیشون رو انقدر اوردن بالا که بتونند خودشون به افراد جدید مسائل جدید رو اموزش بدند من خودم یکی از اون افراد هستم ولی متاسفانه افرادی مثل خود من هستند که تنبلی می کنند و این کار رو انجام نمیدند و اگر افرادی مثل من که اموزش دیده توسط مدیران همین سایت هستند بیاند و چیز های ساده ای که افراد ازشون می خواهند رو تا مقداری که بلد هستند توضیح بدند فکر کنم از این سکوت سایت در بیاد البته دوستان همه درگیر مسابقات و الان امتحانات هستند و بعد از ازاد شدن وقت مطمعن باشید با استارت مجددی باز خواهند گشت
و خوب متاسفانه در ایران یک قاعده ای هست که ما بار ها در همین انجمن دیدم شهر سخت افزار اولین انجمنی بود که توش بحث اورکلاک در این سطح حرفه ای مطرح شد و تمامی افرادی که به صورت حرفه ای الان این موضوع رو دارند پی گیری می کنند از این سایت بودند ولی خوب متاسفانه اون هایی که جدا شدند حرمت استادی و شاگردی رو رعایت نکردند و منکر موضوع شدند که اصلا هنگام بدو ورود حتی معنی اورکلاک رو نمی دونستند و این موضوع ها کمی باعث دلسردی بزرگان انجمن شده !
امید وارم که به زودی این مسائل حل بشه همیشه افرادی که بزرگ می اندیشند کار های بزرگ هم انجام میدند و افرادی هم که به فکر ساعت بعدی خود هستند درگیر مسائل و پیدا کردن افرادی برای گناهکار خطاب کردن و خراب کردن شخصیت دیگران!
خواهشن دوستان اگر در زمینه پیشرفت موضوع اورکلاک افراد ایرانی راهکاری دارند با من به صورت پیغام خصوصی در میان بگزارند که من موضوع رو به مدیران اطلاع بدم من فوق العاده خوشحال میشم که باعثی بشم برای پیشرفت افراد ایرانی

Bookmarks